Biznes

Chłodzone steki wołowe ze sklepu Steakshop z dostarczeniem do mieszkania

Chłodzone steki wołowe ze sklepu Steakshop z dostawą do domu są chętnie wybierane przez osoby, którym zależy na smaku dobrej jakości mięsa. Mięso z rodzinnej restauracji jest precyzyjnie dobierane oraz przygotowane na podstawie klasycznych przepisów amerykańskich. O smaku steków świadczy to, że są krojone w poprzek włókien mięśniowych. Mięso wywodzi się z pobliskich upraw, dlatego jest smaczne, aromatyczne i pełne wartości odżywczych.

Jest też sezonowane na 2 sposoby. Może to być sezonowanie na mokro, kiedy mięso dojrzewa w optymalnej temperaturze i zamknięte jest w worku próżniowym przez 2 tygodnie. Może to również być sezonowanie na sucho, kiedy steki są w temperaturze od trzydziestu do 40 dni w specjalnej wnęce, dedykowanej do sezonowania mięsa. Temperatura oraz wilgotność powietrza są optymalne. Steki chłodzone docierają na czas i w idealnym stanie, co zachęca do składania na nie zamówienia po raz kolejny. To klienci decydują, czy chcą mięso sezonowane na mokro, na sucho miesiąc, czy na sucho 2 miesiące.

Każdy dobierze rodzaj mięsa, jaki zagwarantuje mu idealne przeżycia związane ze smakiem. Stek ze Steakshop pakowany jest w osobne opakowanie próżniowe i oddzielony od innych kawałków, co również jest ważne. Mięso wołowe najwyższej jakości gwarantuje najlepszy posmak oraz aromat podczas gotowania. Kruche oraz soczyste mięso przypadnie do gustu wymagającym wielbicielom posiłków z dań mięsnych.

Konsumenci z chęcią wybierają także mięso na burgery. Tradycyjny zmielony kotlet wołowy w bułce z różnymi dodatkami to już od kilku lat ulubione danie Polaków. Surowe mięso burgerowe ze stuprocentowej wołowiny wywodzi się z ekologicznych upraw, dlatego jest zdrowe. Klienci mogą zamówić mięso z wysokiej jakości tuszy wołowej, czyli z udźca wołowego, antrykotu, rostbefa i łopatki. Perfekcyjne ukrwienie ukazuje wysoką jakość mięsa. Szefowie kuchni z Gier Krówki wiedzą, co robić, by mięso było dokładnie takie, jak spodziewają się tego zamawiający.

Dodaj komentarz